Als eerste op de hoogte
Elke maand sturen we je nieuwe recepten en ideeën om het leven nog feestelijker te maken.
© Tiense Suikerraffinaderij Contact Disclaimer Privacy Tiense Suiker website
1 rijpe banaan
1 el neutrale olie + extra om te bakken
1 ei
160 ml karnemelk
100 g bloem
2 el Cassonade Graeffe
1 el bakpoeder
+/- 14 kleine pannenkoeken
Bereidingstijd: 5 minuten
Kooktijd: 20 minuten
Doe de banaan, olie, ei en karnemelk in een blender en mix tot glad geheel. Voeg de bloem, Cassonade Graeffe en bakpoeder toe en mix verder tot een glad beslag.
Verwarm wat olie in een grote koekenpan en giet beslag voor 3 kleine pannenkoeken erin. Bak de pannenkoeken aan beide kanten tot ze gaar zijn. Herhaal tot het beslag op is.
Tip: Serveer met stukjes banaan en pecannootjes.
Elke maand sturen we je nieuwe recepten en ideeën om het leven nog feestelijker te maken.
© Tiense Suikerraffinaderij Contact Disclaimer Privacy Tiense Suiker website
1 rijpe banaan
1 el neutrale olie + extra om te bakken
1 ei
160 ml karnemelk
100 g bloem
2 el Cassonade Graeffe
1 el bakpoeder
+/- 14 kleine pannenkoeken
Bereidingstijd: 5 minuten
Kooktijd: 20 minuten
Doe de banaan, olie, ei en karnemelk in een blender en mix tot glad geheel. Voeg de bloem, Cassonade Graeffe en bakpoeder toe en mix verder tot een glad beslag.
Verwarm wat olie in een grote koekenpan en giet beslag voor 3 kleine pannenkoeken erin. Bak de pannenkoeken aan beide kanten tot ze gaar zijn. Herhaal tot het beslag op is.
Tip: Serveer met stukjes banaan en pecannootjes.