Als eerste op de hoogte
Elke maand sturen we je nieuwe recepten en ideeën om het leven nog feestelijker te maken.
© Tiense Suikerraffinaderij Contact Disclaimer Privacy Tiense Suiker website
60 ml water
60 ml vers limoensap
50 g Cassonade Graeffe
1 pompelmoes
Kwartje limoen
3 el fleur de sel
Gecrushed ijs
+/- 2 personen
Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 10 minuten + afkoelen
Meng water, limoensap en cassonade graeffe in een pannetje. Breng aan de kook en laat 5 minuten zachtjes pruttelen. Laat de siroop volledig afkoelen.
Pers de pompelmoes uit.
Maak een zoutrandje op de margarita glazen: ga met de binnenkant van een limoenpartje langs de rand van de glazen, doe het zout in een schoteltje en dip de buitenkant van het glas in het zout.
Doe 3 el gecrushed ijs in elke glas. Vul aan met 25 ml van de suiker-limoen siroop per glas. Verdeel het pompelmoessap tussen de 2 glazen en serveer meteen.
Elke maand sturen we je nieuwe recepten en ideeën om het leven nog feestelijker te maken.
© Tiense Suikerraffinaderij Contact Disclaimer Privacy Tiense Suiker website
60 ml water
60 ml vers limoensap
50 g Cassonade Graeffe
1 pompelmoes
Kwartje limoen
3 el fleur de sel
Gecrushed ijs
+/- 2 personen
Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 10 minuten + afkoelen
Meng water, limoensap en cassonade graeffe in een pannetje. Breng aan de kook en laat 5 minuten zachtjes pruttelen. Laat de siroop volledig afkoelen.
Pers de pompelmoes uit.
Maak een zoutrandje op de margarita glazen: ga met de binnenkant van een limoenpartje langs de rand van de glazen, doe het zout in een schoteltje en dip de buitenkant van het glas in het zout.
Doe 3 el gecrushed ijs in elke glas. Vul aan met 25 ml van de suiker-limoen siroop per glas. Verdeel het pompelmoessap tussen de 2 glazen en serveer meteen.