Als eerste op de hoogte
Elke maand sturen we je nieuwe recepten en ideeën om het leven nog feestelijker te maken.
© Tiense Suikerraffinaderij Contact Disclaimer Privacy Tiense Suiker website
6 personen
200 g boter
200 g Tiense Cassonade Graeffe
4 eieren
200 g zelfrijzende bloem
350 ml room
Topping:
50 g Tiense Cassonade Graeffe
50 g macadamia noten, gehakt
Doe de boter en Tiense Cassonade Graeffe in een kom en met een elektrische mixer op hoge snelheid tot een luchtige massa. Voeg de 4 eieren toe en meng daarna de bloem onder het slag. Verdeel over drie kleine springvormen en bak 20 minuten in een op 190 graden voorverwarmde oven.
Laat afkoelen op een taartrooster. Klop de room op en smeer een laagje slagroom tussen elke laag taart. Besmeer dan de taart rondom rond met de resterende slagroom.
Meng de Tiense Cassonade Graeffe met gehakte noten en strooi bovenop en rond de taart. Versier met speelgoed dino’s.
Elke maand sturen we je nieuwe recepten en ideeën om het leven nog feestelijker te maken.
© Tiense Suikerraffinaderij Contact Disclaimer Privacy Tiense Suiker website
6 personen
200 g boter
200 g Tiense Cassonade Graeffe
4 eieren
200 g zelfrijzende bloem
350 ml room
Topping:
50 g Tiense Cassonade Graeffe
50 g macadamia noten, gehakt
Doe de boter en Tiense Cassonade Graeffe in een kom en met een elektrische mixer op hoge snelheid tot een luchtige massa. Voeg de 4 eieren toe en meng daarna de bloem onder het slag. Verdeel over drie kleine springvormen en bak 20 minuten in een op 190 graden voorverwarmde oven.
Laat afkoelen op een taartrooster. Klop de room op en smeer een laagje slagroom tussen elke laag taart. Besmeer dan de taart rondom rond met de resterende slagroom.
Meng de Tiense Cassonade Graeffe met gehakte noten en strooi bovenop en rond de taart. Versier met speelgoed dino’s.