Recept: Banaan- en karnemelkpannenkoeken

Ingrediënten

1 rijpe banaan

1 el neutrale olie + extra om te bakken

1 ei

160 ml karnemelk

100 g bloem

2 el Cassonade Graeffe

1 el bakpoeder

Bereiden

+/- 14 kleine pannenkoeken

Bereidingstijd: 5 minuten

Kooktijd: 20 minuten

Doe de banaan, olie, ei en karnemelk in een blender en mix tot glad geheel. Voeg de bloem, Cassonade Graeffe en bakpoeder toe en mix verder tot een glad beslag.

Verwarm wat olie in een grote koekenpan en giet beslag voor 3 kleine pannenkoeken erin. Bak de pannenkoeken aan beide kanten tot ze gaar zijn. Herhaal tot het beslag op is.

Tip: Serveer met stukjes banaan en pecannootjes.

Rating

keukenprins
Wil je een feestje zonder gedoe, regel dan je eigen kok. Je hoeft niets meer voor te bereiden. En ook het opruimen wordt voor je gedaan. Hoe relaxed is dat?

Banaan- en karnemelkpannenkoeken

Ingrediënten

1 rijpe banaan

1 el neutrale olie + extra om te bakken

1 ei

160 ml karnemelk

100 g bloem

2 el Cassonade Graeffe

1 el bakpoeder

Bereiding

+/- 14 kleine pannenkoeken

Bereidingstijd: 5 minuten

Kooktijd: 20 minuten

Doe de banaan, olie, ei en karnemelk in een blender en mix tot glad geheel. Voeg de bloem, Cassonade Graeffe en bakpoeder toe en mix verder tot een glad beslag.

Verwarm wat olie in een grote koekenpan en giet beslag voor 3 kleine pannenkoeken erin. Bak de pannenkoeken aan beide kanten tot ze gaar zijn. Herhaal tot het beslag op is.

Tip: Serveer met stukjes banaan en pecannootjes.