Als eerste op de hoogte
Elke maand sturen we je nieuwe recepten en ideeën om het leven nog feestelijker te maken.
© Tiense Suikerraffinaderij Contact Disclaimer Privacy Tiense Suiker website
Klop de 115 g boter en Tiense Cassonade Graeffe met een elektrische mixer tot een licht en luchtig mengsel. Doe er de eiwitten, vanille extract en zure room bij en meng goed door elkaar. Voeg de bloem, bakpoeder en bicarbonaat toe. Giet de melk bij het beslag en meng tot een homogene massa. Meng als laatste de sprinkles door het beslag.
Verdeel het beslag over cupcake vormpjes en bak voor 20 minuten in een op 180 graden voorverwarmde oven.
Voor de frosting, klop de 230 g boter, Tiense bloemsuiker, kleurstof en room met een elektrische mixer op hoge snelheid tot een luchtige frosting. Doe in een spuitzak en spuit op de cupcakes.
Elke maand sturen we je nieuwe recepten en ideeën om het leven nog feestelijker te maken.
© Tiense Suikerraffinaderij Contact Disclaimer Privacy Tiense Suiker website