Als eerste op de hoogte
Elke maand sturen we je nieuwe recepten en ideeën om het leven nog feestelijker te maken.
© Tiense Suikerraffinaderij Contact Disclaimer Privacy Tiense Suiker website
4 personen
200 g verse veenbessen
50 g Tiense Cassonade Graeffe
10 cl water
2 vellen bladerdeeg
1 eigeel
1 Camembert
Leg de camembert in het midden van een met bakpapier beklede bakplaat. Doe de veenbessen, Tiense Cassonade Graeffe en water in een pan en laat 15 minuten pruttelen op een zacht vuurtje. Roer en plet elke 5 minuten de veenbessen. Laat de compote volledig afkoelen.
Verdeel de veenbessencompote over 1 vel bladerdeeg. Leg het andere vel bladerdeeg over de compote. Snijd de vellen bladerdeeg in lange repen. Draai de repen bladerdeeg en schik ze rond de Camembert.
Bestrijk het bladerdeeg met eigeel. Bak voor 30 minuten in een op 190 graden voorverwarmde oven.
Elke maand sturen we je nieuwe recepten en ideeën om het leven nog feestelijker te maken.
© Tiense Suikerraffinaderij Contact Disclaimer Privacy Tiense Suiker website
4 personen
200 g verse veenbessen
50 g Tiense Cassonade Graeffe
10 cl water
2 vellen bladerdeeg
1 eigeel
1 Camembert
Leg de camembert in het midden van een met bakpapier beklede bakplaat. Doe de veenbessen, Tiense Cassonade Graeffe en water in een pan en laat 15 minuten pruttelen op een zacht vuurtje. Roer en plet elke 5 minuten de veenbessen. Laat de compote volledig afkoelen.
Verdeel de veenbessencompote over 1 vel bladerdeeg. Leg het andere vel bladerdeeg over de compote. Snijd de vellen bladerdeeg in lange repen. Draai de repen bladerdeeg en schik ze rond de Camembert.
Bestrijk het bladerdeeg met eigeel. Bak voor 30 minuten in een op 190 graden voorverwarmde oven.