Als eerste op de hoogte
Elke maand sturen we je nieuwe recepten en ideeën om het leven nog feestelijker te maken.
© Tiense Suikerraffinaderij Contact Disclaimer Privacy Tiense Suiker website
3 uien
2 el olijfolie
2 el Cassonade Graeffe
½ tl zout
400 g geitenkaas
2 el pijnboompitten
3 vijgen
Peper en zout
5 takjes tijm
Crackers om te serveren
+/- 4 personen
Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 25 minuten
Baktijd: 35 minuten
Verwarm de olijfolie in een pan met anti-aanbaklaag. Snij de uien in halve ringen en doe in de pan. Voeg de zout en Cassonade Graeffe toe en laat 15 minuten bedekt bakken op een zacht vuur. Roer af en toe.
Haal het deksel eraf en bak al roerend gedurende 10 minuten tot de uien mooi gekarameliseerd en goudbruin zijn.
Doe de geitenkaas in een ovenschaal en verdeel de gekarameliseerde uien erover. Halveer de vijgen en doe deze ook in de schotel. Bak gedurende 25 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven. Zet de oven nu op de grillstand en grill nog 5 minuten.
Rooster de pijnboompitten tot ze goudbruin zijn en verdeel deze over de geitenkaasdip. Werk af met tijm en serveer warm met crackers.
Elke maand sturen we je nieuwe recepten en ideeën om het leven nog feestelijker te maken.
© Tiense Suikerraffinaderij Contact Disclaimer Privacy Tiense Suiker website
3 uien
2 el olijfolie
2 el Cassonade Graeffe
½ tl zout
400 g geitenkaas
2 el pijnboompitten
3 vijgen
Peper en zout
5 takjes tijm
Crackers om te serveren
+/- 4 personen
Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 25 minuten
Baktijd: 35 minuten
Verwarm de olijfolie in een pan met anti-aanbaklaag. Snij de uien in halve ringen en doe in de pan. Voeg de zout en Cassonade Graeffe toe en laat 15 minuten bedekt bakken op een zacht vuur. Roer af en toe.
Haal het deksel eraf en bak al roerend gedurende 10 minuten tot de uien mooi gekarameliseerd en goudbruin zijn.
Doe de geitenkaas in een ovenschaal en verdeel de gekarameliseerde uien erover. Halveer de vijgen en doe deze ook in de schotel. Bak gedurende 25 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven. Zet de oven nu op de grillstand en grill nog 5 minuten.
Rooster de pijnboompitten tot ze goudbruin zijn en verdeel deze over de geitenkaasdip. Werk af met tijm en serveer warm met crackers.