Als eerste op de hoogte
Elke maand sturen we je nieuwe recepten en ideeën om het leven nog feestelijker te maken.
© Tiense Suikerraffinaderij Contact Disclaimer Privacy Tiense Suiker website
6 mocktails
25 cl water
250 g Tiense Cassonade Graeffe
3 cm gember
3 takjes rozemarijn
75 cl perensap
75 cl gemberbier
Schil de gember en snijd in fijne reepjes. Doe het water, de Tiense Cassonade Graeffe, rozemarijn en gember in een pan. Breng aan de kook en laat een kwartier zacht pruttelen. Zeef de gember en rozemarijn uit de siroop en laat volledig afkoelen. Doe wat ijsblokjes in een glas, doe er een scheut (naar eigen smaak) van de gembersiroop bij en verdeel het perensap en gemberbier over de glazen.
Elke maand sturen we je nieuwe recepten en ideeën om het leven nog feestelijker te maken.
© Tiense Suikerraffinaderij Contact Disclaimer Privacy Tiense Suiker website
6 mocktails
25 cl water
250 g Tiense Cassonade Graeffe
3 cm gember
3 takjes rozemarijn
75 cl perensap
75 cl gemberbier
Schil de gember en snijd in fijne reepjes. Doe het water, de Tiense Cassonade Graeffe, rozemarijn en gember in een pan. Breng aan de kook en laat een kwartier zacht pruttelen. Zeef de gember en rozemarijn uit de siroop en laat volledig afkoelen. Doe wat ijsblokjes in een glas, doe er een scheut (naar eigen smaak) van de gembersiroop bij en verdeel het perensap en gemberbier over de glazen.