Als eerste op de hoogte
Elke maand sturen we je nieuwe recepten en ideeën om het leven nog feestelijker te maken.
© Tiense Suikerraffinaderij Contact Disclaimer Privacy Tiense Suiker website
1 grote komkommer
100 g edamame boontjes
2 naanbroden
1 el misopasta
1 el heet water
1 el rijstazijn
½ el gember, geraspt
1 eetlepel Cassonade Graeffe
½ el sesamolie
1 el citroensap
½ tl sojasaus
+/- 2 personen
Bereidingstijd: 10 minuten
Snij komkommer in sliertjes met een spiralizer. Heb je geen spiralizer, snij dan de komkommer in julienne.
Meng de miso pasta met heet water. Voeg de Cassonade Graeffe toe en meng samen tot de suiker opgelost is. Voeg daarna de rijstazijn, geraspte gember, sesamolie, citroensap en sojasaus toe en meng alles samen tot een dressing.
Doe de komkommer in een kom. Voeg de edamame boontjes toe. Besprenkel met de dressing en meng door elkaar.
Dien op met warm naanbrood.
Elke maand sturen we je nieuwe recepten en ideeën om het leven nog feestelijker te maken.
© Tiense Suikerraffinaderij Contact Disclaimer Privacy Tiense Suiker website
1 grote komkommer
100 g edamame boontjes
2 naanbroden
1 el misopasta
1 el heet water
1 el rijstazijn
½ el gember, geraspt
1 eetlepel Cassonade Graeffe
½ el sesamolie
1 el citroensap
½ tl sojasaus
+/- 2 personen
Bereidingstijd: 10 minuten
Snij komkommer in sliertjes met een spiralizer. Heb je geen spiralizer, snij dan de komkommer in julienne.
Meng de miso pasta met heet water. Voeg de Cassonade Graeffe toe en meng samen tot de suiker opgelost is. Voeg daarna de rijstazijn, geraspte gember, sesamolie, citroensap en sojasaus toe en meng alles samen tot een dressing.
Doe de komkommer in een kom. Voeg de edamame boontjes toe. Besprenkel met de dressing en meng door elkaar.
Dien op met warm naanbrood.