Als eerste op de hoogte
Elke maand sturen we je nieuwe recepten en ideeën om het leven nog feestelijker te maken.
© Tiense Suikerraffinaderij Contact Disclaimer Privacy Tiense Suiker website
4 personen
1,2 kg kippenvleugels
2 eetlepels barbecue saus
10 cl sojasaus
150 g Tiense Cassonade Graeffe
2 eetlepels neutrale olie
4 teentjes look, gepeld en geplet
1 theelepel paprikapoeder
1 theelepel zwarte peper
Verspreid de kippenvleugels over een bakplaat. Zorg ervoor dat de kant met het vel naar boven ligt. Doe de rest van de ingrediënten in een kom en meng goed door elkaar. Giet de saus over de kippenvleugels en bak 50 minuten in een op 190 graden voorverwarmde oven.
Elke maand sturen we je nieuwe recepten en ideeën om het leven nog feestelijker te maken.
© Tiense Suikerraffinaderij Contact Disclaimer Privacy Tiense Suiker website
4 personen
1,2 kg kippenvleugels
2 eetlepels barbecue saus
10 cl sojasaus
150 g Tiense Cassonade Graeffe
2 eetlepels neutrale olie
4 teentjes look, gepeld en geplet
1 theelepel paprikapoeder
1 theelepel zwarte peper
Verspreid de kippenvleugels over een bakplaat. Zorg ervoor dat de kant met het vel naar boven ligt. Doe de rest van de ingrediënten in een kom en meng goed door elkaar. Giet de saus over de kippenvleugels en bak 50 minuten in een op 190 graden voorverwarmde oven.