Als eerste op de hoogte
Elke maand sturen we je nieuwe recepten en ideeën om het leven nog feestelijker te maken.
© Tiense Suikerraffinaderij Contact Disclaimer Privacy Tiense Suiker website
120 ml sap van citroen
120 ml water
100 g Cassonade Graeffe
280 ml vers geperste mandarijn sap
280 ml spuitwater
12 muntblaadjes
4 grote ijsballen
4 personen
Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 10 minuten + afkoelen
Combineer het citroensap, de Cassonade Graeffe en het water in een pannetje en breng aan de kook. Haal van het vuur en laat volledig afkoelen.
Plet de muntblaadjes in een vijzel. Doe 1 grote ijsbal in elke glas. Doe 30 ml van het suiker-citroensiroop in elke glas. Voeg de geplette muntblaadjes en verdeel de mandarijnensap tussen de 4 glazen. Vul aan met spuitwater. Voeg spuitwater naar smaak toe.
Elke maand sturen we je nieuwe recepten en ideeën om het leven nog feestelijker te maken.
© Tiense Suikerraffinaderij Contact Disclaimer Privacy Tiense Suiker website
120 ml sap van citroen
120 ml water
100 g Cassonade Graeffe
280 ml vers geperste mandarijn sap
280 ml spuitwater
12 muntblaadjes
4 grote ijsballen
4 personen
Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 10 minuten + afkoelen
Combineer het citroensap, de Cassonade Graeffe en het water in een pannetje en breng aan de kook. Haal van het vuur en laat volledig afkoelen.
Plet de muntblaadjes in een vijzel. Doe 1 grote ijsbal in elke glas. Doe 30 ml van het suiker-citroensiroop in elke glas. Voeg de geplette muntblaadjes en verdeel de mandarijnensap tussen de 4 glazen. Vul aan met spuitwater. Voeg spuitwater naar smaak toe.