Als eerste op de hoogte
Elke maand sturen we je nieuwe recepten en ideeën om het leven nog feestelijker te maken.
© Tiense Suikerraffinaderij Contact Disclaimer Privacy Tiense Suiker website
2 personen
90 g popcornmaïs
scheutje neutrale olie
200 g boter
70 g Tiense Cassonade Graeffe
2 theelepels kaneel
1 theelepel zout
Verhit de olie in een grote pot en voeg er de popcornmaïs aan toe. Doe het deksel stevig op de pot en laat de popcorn ploffen. Smelt de boter op een zacht vuurtje en voeg er de Tiense Cassonade Graeffe, kaneel en zout aan toe. Roer tot alle suiker is gesmolten.
Giet de suiker over de popcorn en meng alles goed door elkaar. Stort de popcorn uit over een met bakpapier beklede bakplaat en bak 10 minuten in een op 250 graden voorverwarmde oven. Haal de popcorn uit de oven en laat ten minste 10 minuten afkoelen.
Elke maand sturen we je nieuwe recepten en ideeën om het leven nog feestelijker te maken.
© Tiense Suikerraffinaderij Contact Disclaimer Privacy Tiense Suiker website
2 personen
90 g popcornmaïs
scheutje neutrale olie
200 g boter
70 g Tiense Cassonade Graeffe
2 theelepels kaneel
1 theelepel zout
Verhit de olie in een grote pot en voeg er de popcornmaïs aan toe. Doe het deksel stevig op de pot en laat de popcorn ploffen. Smelt de boter op een zacht vuurtje en voeg er de Tiense Cassonade Graeffe, kaneel en zout aan toe. Roer tot alle suiker is gesmolten.
Giet de suiker over de popcorn en meng alles goed door elkaar. Stort de popcorn uit over een met bakpapier beklede bakplaat en bak 10 minuten in een op 250 graden voorverwarmde oven. Haal de popcorn uit de oven en laat ten minste 10 minuten afkoelen.