Als eerste op de hoogte
Elke maand sturen we je nieuwe recepten en ideeën om het leven nog feestelijker te maken.
© Tiense Suikerraffinaderij Contact Disclaimer Privacy Tiense Suiker website
16 cakejes
200 g boter
200 g Tiense Cassonade Graeffe
zeste van 1 citroen
4 eieren
200 g amandelmeel
50 g bloem
½ theelepel bakpoeder
¼ theelepel zout
100 g Tiense bloemsuiker
3 eetlepels roze pompelmoessap
Klop de boter, Tiense Cassonade Graeffe en citroenzeste met een elektrische mixer tot een luchtige massa. Voeg de eieren en amandelmeel afwisselend toe. Roer de bloem, bakpoeder en zout onder het botermengsel.
Vet kleine bakvormpjes in met bakspray en een laagje amandelmeel. Schep de vormpjes voor ¾ vol en bak voor 40 minuten in een op 180 graden voorverwarmde oven. Laat afkoelen op een taartrooster.
Meng de Tiense bloemsuiker met het pompelmoessap en meng goed door elkaar. Schenk een theelepel van het glazuur over elk cakeje.
Elke maand sturen we je nieuwe recepten en ideeën om het leven nog feestelijker te maken.
© Tiense Suikerraffinaderij Contact Disclaimer Privacy Tiense Suiker website
16 cakejes
200 g boter
200 g Tiense Cassonade Graeffe
zeste van 1 citroen
4 eieren
200 g amandelmeel
50 g bloem
½ theelepel bakpoeder
¼ theelepel zout
100 g Tiense bloemsuiker
3 eetlepels roze pompelmoessap
Klop de boter, Tiense Cassonade Graeffe en citroenzeste met een elektrische mixer tot een luchtige massa. Voeg de eieren en amandelmeel afwisselend toe. Roer de bloem, bakpoeder en zout onder het botermengsel.
Vet kleine bakvormpjes in met bakspray en een laagje amandelmeel. Schep de vormpjes voor ¾ vol en bak voor 40 minuten in een op 180 graden voorverwarmde oven. Laat afkoelen op een taartrooster.
Meng de Tiense bloemsuiker met het pompelmoessap en meng goed door elkaar. Schenk een theelepel van het glazuur over elk cakeje.