Als eerste op de hoogte
Elke maand sturen we je nieuwe recepten en ideeën om het leven nog feestelijker te maken.
© Tiense Suikerraffinaderij Contact Disclaimer Privacy Tiense Suiker website
6 personen
120 g bloem
30 g cacao
50 g Tiense Cassonade Graeffe
1 theelepel bakpoeder
1 theelepel bicarbonaat
2 eieren, gescheiden
25 cl melk
20 cl olie
houten stokjes
50 g witte chocolade, gesmolten
2 eetlepels sprinkles
Meng de eigelen, melk en olie door elkaar. Roer er dan de bloem, cacao, Tiense Cassonade Graeffe, bakpoeder en bicarbonaat onder. Klop de eiwitten stijf en spatel die voorzichtig door het beslag.
Verwarm het wafelijzer en vet het in met wat bakspray. Giet een lepel van het beslag in het wafelijzer, verdeel dan de houten stokjes over de wafels. Bedek de stokjes met wat beslag. Sluit het wafelijzer en bak de wafels. Laat volledig afkoelen en snijd dan in de juiste grootte. Druip de gesmolten chocolade over de wafels en strooi de sprinkles over de chocolade.
Elke maand sturen we je nieuwe recepten en ideeën om het leven nog feestelijker te maken.
© Tiense Suikerraffinaderij Contact Disclaimer Privacy Tiense Suiker website
6 personen
120 g bloem
30 g cacao
50 g Tiense Cassonade Graeffe
1 theelepel bakpoeder
1 theelepel bicarbonaat
2 eieren, gescheiden
25 cl melk
20 cl olie
houten stokjes
50 g witte chocolade, gesmolten
2 eetlepels sprinkles
Meng de eigelen, melk en olie door elkaar. Roer er dan de bloem, cacao, Tiense Cassonade Graeffe, bakpoeder en bicarbonaat onder. Klop de eiwitten stijf en spatel die voorzichtig door het beslag.
Verwarm het wafelijzer en vet het in met wat bakspray. Giet een lepel van het beslag in het wafelijzer, verdeel dan de houten stokjes over de wafels. Bedek de stokjes met wat beslag. Sluit het wafelijzer en bak de wafels. Laat volledig afkoelen en snijd dan in de juiste grootte. Druip de gesmolten chocolade over de wafels en strooi de sprinkles over de chocolade.