Als eerste op de hoogte
Elke maand sturen we je nieuwe recepten en ideeën om het leven nog feestelijker te maken.
© Tiense Suikerraffinaderij Contact Disclaimer Privacy Tiense Suiker website
4 personen
1 oudbakken brood
4 eieren
400 ml melk
1 theelepel kaneel
60 g g Tiense Cassonade Graeffe
4 eetlepels boter
Snijd het oudbakken brood in dikke plakken. Doe de eieren, melk, kaneel en Tiense Cassonade Graeffe in een kom en meng goed met een klopper.
Smelt de boter in een pannenkoekenpan. Doop de plakken brood in het eiermengsel en bak het brood in de pan tot beide kanten een goudbruine kleur krijgen.
Serveer met yoghurt en bessen.
Elke maand sturen we je nieuwe recepten en ideeën om het leven nog feestelijker te maken.
© Tiense Suikerraffinaderij Contact Disclaimer Privacy Tiense Suiker website
4 personen
1 oudbakken brood
4 eieren
400 ml melk
1 theelepel kaneel
60 g g Tiense Cassonade Graeffe
4 eetlepels boter
Snijd het oudbakken brood in dikke plakken. Doe de eieren, melk, kaneel en Tiense Cassonade Graeffe in een kom en meng goed met een klopper.
Smelt de boter in een pannenkoekenpan. Doop de plakken brood in het eiermengsel en bak het brood in de pan tot beide kanten een goudbruine kleur krijgen.
Serveer met yoghurt en bessen.